Μπόνους: 100% μέχρι 1000$
Λογισμικό: Ongame Network
Μέθοδοι Συναλλαγών: Netteler, Moneybookers, Credit Cards
Υποστήριξη: support@poker.gr

Poker.gr

Η αύξηση της δημοτικότητας του πόκερ στο διαδίκτυο δημιούργησε την ανάγκη στους Έλληνες παίκτες να βρουν ένα χώρο που να καλύπτει τις δικές τους ανάγκες και ιδιαιτερότητες. To Poker.gr δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να καλύψει αυτές τις ανάγκες.  Είναι ένα δωμάτιο πόκερ πλήρως μεταφρασμένο στα ελληνικά, με πλούσια γραφικά κάτι που άλλωστε πιστοποιεί και η πλατφόρμα της Ongame Network. Οι συχνοί έλεγχοι από διεθνείς οργανισμούς εξασφαλίζουν την τιμιότητα του παιχνιδιού και την ασφάλεια των συναλλαγών. Το Poker.gr διατηρεί ένα πραγματικά καλό τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που είναι σε θέση να απαντήσει οποιοδήποτε ερώτημα σας προβληματίσει, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Σήμα κατατεθέν του συγκεκριμένου δωματίου είναι η ομάδα του Poker.gr που απαρτίζεται από Έλληνες παίκτες και συμμετέχει σε διεθνή τουρνουά πόκερ.

 

Επίσκεψη στο Poker.gr Καζίνο

Πλεονεκτήματα

  • Πολύ καλό μπόνους εγγραφής
  • Έλληνες παίκτες αντίπαλοι
  • Συμβατό με Mac!

Μειονεκτήματα

  • Πολύ μεγάλος ανταγωνισμός
  • Δεν δέχεται παίκτες από τις Η.Π.Α.

Πόκα και άλλα παιχνίδια στο Poker.gr

Στο Poker.gr μπορείτε να παίξετε όλες τις παραλλαγές πόκερ που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο όπως Texas Hold’em, Omaha, Omaha Hi-Lo, 5 Card Stud, 7 Card Stud και 7 Card Stud Hi-Lo. Υπάρχουν βέβαια πολλά τουρνουά είτε με δωρεάν συμμετοχή είτε πληρώνοντας για να πάρετε κάποιο εισιτήριο. Κάποια από αυτά τα τουρνουά μπορεί να σας χαρίσουν τη συμμετοχή σας σε κάποιο μεγάλο τουρνουά προσδοκώντας μεγάλα κέρδη. Τα παιχνίδια μπορείτε να τα απολαύσετε είτε ακολουθώντας τις οδηγίες του Poker.gr και κατεβάζοντας το λογισμικό που παρέχεται είτε με το instant play και τη βοήθεια ενός browser.

 

Poker.gr
Poker.gr
Poker.gr

Τα μπόνους του Poker.gr

Όπως κάθε δωμάτιο πόκερ έτσι και το Poker.gr δίνει ένα αρκετά μεγάλο μπόνους σε όσους παίκτες δημιουργήσουν ένα καινούριο λογαριασμό. Το συγκεκριμένο μπόνους χαρίζει στους παίκτες 100% της πρώτης τους κατάθεσης μέχρι και 500$. Για να ελευθερώσετε το μπόνους θα πρέπει σε 90 ημέρες να έχετε ποντάρει σε παιχνίδια πόκερ 12 φορές το ποσό κατάθεσής σας. Έχετε τη δυνατότητα να ελευθερώνετε σταδιακά το μπόνους αυτό, εξοικονομώντας περισσότερα χρήματα για να παίξετε στο Poker.gr. Υπάρχουν επίσης πολλά προγραμματισμένα τουρνουά που υπόσχονται στους παίκτες που θα τα επιλέξουν μοναδικά έπαθλα. Τέτοιου είδους προωθητικές ενέργειες όπως το Cash Race 12.000€ ή το Hellas Sit & Go, τονώνουν το ενδιαφέρον των παικτών και μοιράζουν μεγάλα ποσά στους τυχερούς. Μην παραλείψετε να πάρετε μέρος στα τουρνουά που προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια, για να συμμετάσχετε και εσείς σε ένα σημαντικό πόκερ event όπως για παράδειγμα το GSOP της Μάλτας.

Συναλλαγές και καταθέσεις

Στο Poker.gr δεν χρειάζεται να πληρώσετε κάποια προμήθεια για να πραγματοποιήσετε τις χρηματικές σας συναλλαγές. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε κάποια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, προπληρωμένες κάρτες Paysafecard, το ηλεκτρονικό πορτοφόλι Moneybookers ή τέλος τραπεζικά εμβάσματα.  Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μία ανάληψη, το Poker.gr καλύπτει τα έξοδα για την πρώτη ανάληψη κάθε μήνα. Από εκεί και πέρα ανάληψη μπορεί να γίνει μέσω κάποιας χρεωστικής κάρτας Visa Electron, μέσω ηλεκτρονικού πορτοφολιού Moneybookers και με τραπεζικό έμβασμα.